ТАБЕЛА

""
1. РК Цемс
9
2. РК Вардар 6
3. РК Македонија ЃП 6
4. РК Металург 6
5. РК Бутел 3
6. РК Алушовски 3
7. РК Пролет 62 0
8. РК Шампиони 0
9. РК Драчево 0
 

СПОНЗОРИ

ФАН КЛУБ

РК Драчево на Facebook

СКОПЈЕ ВРЕМЕ

Click for Skopje-Petrovec, Macedonia Forecast

login.png

 

 

ЕКИПА 

ГОЛМАНИ


Датум на раѓање:

14-09-2003г.

Висина:

 

Тежина:

 

 

Ангелевски Бојан

Датум на раѓање:

 

Висина:

 

Тежина:

 

 

Датум на раѓање:

 

Висина:

 

Тежина:

 

 

БЕКОВИ


Датум на раѓање:

18-11-2003г.

Висина:

 

Тежина:

 

 

Пешкирски Кирил

Датум на раѓање:

12-12-2001

Висина:

 

Тежина:

 

 

Бадаревски Дарко

Датум на раѓање:

30-07-2003г.

Висина:

 

Тежина:

 

 

Атанасовски Марио

Датум на раѓање:

22-05-2002г.

Висина:

 

Тежина:

 

 

Костов Филип

Датум на раѓање:

27-03-2004г.

Висина:

 

Тежина:

 

 

Петковски Благојче

Датум на раѓање:

29-01-2003г.

Висина:

 

Тежина:

 

 

Пејковски Ѓорѓи

КРИЛА


Датум на раѓање:

23-09-2001г.

Висина:

 

Тежина:

 

 


Панпур Емилијан

Датум на раѓање:

31-03-2003г.

Висина:

 

Тежина:

 

 

Пејковски Илија

Датум на раѓање:

08-11-2002г.

Висина:

 

Тежина:

 

 

Петковски Димитар

Датум на раѓање:

05-02-2002г.

Висина:

 

Тежина:

 

 

Тодоровски Никола

Датум на раѓање:

17-04-2002г.

Висина:

 

Тежина:

 

 

Џепароски Марко

Датум на раѓање:

10-07-2003г.

Висина:

 

Тежина:

 

 

Трендафиловски Иван

ПИКЕРИ


Датум на раѓање:

14-08-2003г.

Висина:

 

Тежина:

 

 

Јовановски Давид

Датум на раѓање:

 

Висина:

22-11-2002г.

Тежина:

 

 

Левајковски Бојан

Датум на раѓање:

 

Висина:

06-02-2004г.

Тежина:

 

 

Максимовски Мартин

ТРЕНЕР


Никола Димовски

ТЕХНИЧКИ ПОМОШНИК


ДОКТОР