ТАБЕЛА КАДЕТИ


1. РК Вардар
24
2. РК Аеродром 18
3. РК Металург 16
4. РК Бутел 15
5. РК Македонија ЃП 13
6. РК Пролет 62 12
7. РК Шампиони 6
8. РК Алушовски 3
9. РК Драчево 0

ТАБЕЛА ПИОНЕРИ

>
1. РК Металург 18
2. РК Вардар 15
3. РК Ангели Б.Волково 9
4. РК Илинден Вардар 9
5. РК Драчево 6
6. РК Аеродром 6
7. РК Јуниор К.В 0 

СПОНЗОРИ

ФАН КЛУБ

РК Драчево на Facebook

СКОПЈЕ ВРЕМЕ

Click for Skopje-Petrovec, Macedonia Forecast

login.png

 
Почеток на пролетниот дел за Пионери Печати
Недела, 03 Февруари 2019 14:32

Започнува Пролетниот дел од натпреварувачката сезона за Пионети на  09/10.02.2019г.

 
V-Коло РК Илинден Вардар - РК Драчево Печати
Петок, 07 Декември 2018 11:25

V-Коло РК Илинден Вардар - РК Драчево

резултат 18:17 полувреме ( 9 : 8 )

 
III-Коло РК Металург-РК Драчево Печати
Среда, 21 Ноември 2018 13:17

III-Коло РК Металург-РК Драчево

резултат 20:18 полувреме (08:10)

 
I Коло: РК Јуниор К.В - Рк Драчево Печати
Четврток, 15 Ноември 2018 11:23

Првапобеда на Пионерската екипа на РК Драчево

против екипата на РК Јуниор Кисела Вода

7:33 полувреме ( 3:18 )

 
Делегирање II-коло РК Македонија Ѓорчр Петров- РК Драчево Печати
Петок, 07 Септември 2018 10:05

II-Коло РК МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ-РК ДРАЧЕВО

Ќе се одигра на 11,09,2018 Вторник во 17:00 часот во спортска сала СУГС "Кочо Рацин" во Ѓ.Петров.

Судии на натпреварот ке бидат Здравковска Адријана-Скопје и Трајковски Мирко-Скопје,

а Делегат Мирчевски Лери исто така од Скопје.

 
IV-Коло РК Драчево-РК Вардар Печати
Вторник, 27 Ноември 2018 16:22

IV-Коло РК Драчево-РК Вардар

резултат 16:19 полувреме (07:11)

 
II-Коло: РК Драчево - РК Ангели-Волково Печати
Четврток, 15 Ноември 2018 11:43

Втора победа на Пионерската екипа на РК Драчево

против екипата на РК Ангели-Волково

краен резултат 21:14 полувреме ( 8:6 )

 
Резултати од III коло. Печати
Петок, 28 Септември 2018 12:10

ЦЕМС-ШАМПИОНИ                                 27:18 (07:070

ДРАЧЕВО-АЛУШОВСКИ                           24:27 (10:13)

БУТЕЛ-МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ       32:36 (16:18)

ПРОЛЕТ62-МЕТАЛУРГ                             24:29 (12:14)

ВАРДАР-СЛОБОДЕН